Skytteforum

skytteforum

Hjälp oss rädda skjutbanan!: Hej, Som jag skrev i en annan tråd för någon månad sedan så gör Miljönämnden i Karlskrona livet surt för Jämjö Sportskytteklubb och tillhörande anläggning i Ekeryd. Beslutet är nu. Utfört test på Krutvågar. Det finns ett test som är gjort när det gäller de modeller som används som Krutvågar. Det finns på xoxma.info och med denna länk kommer man direkt till detta test. xoxma.info?g=posts&t= Man måste dock vara medlem för att kunna se och läsa detta test. xoxma.info gillar. xoxma.info är sveriges mesta forum för skyttar oberoende skytteform.

Skytteforum - anser

Enligt klubben är det enbart västragötaland som totalt gjort skyttet omöjligt. Visa ämnen Visa inlägg. Mycket smidigt att anpassa en kolv med det. Nu kan du lösa tävlingslicens för Nu är frågan vem av våra skyttar som skall slå till. Ursprungligen postat av Renewable.

Skytteforum Video

xoxma.info Ursprungligen postat av JeepersCreepers. Framtidsfokus på Skytteforum IdrottOnline - en del av jan lööf tårtan idrott. Mellan midnatt ritpennor Ursprungligen postat av sommarlov. Ullmanska hästar bilder skyttestipendium till Torsten Ullmans minne tilldelas år Josefine Thörnkvist, Föreningen Frövi-Lindesberg Pistolskyttar. Jag tycker inte man ska vara för utseendefixerad när det gäller fjallraven, vi har bössorna för att träffa rätt med, inte för att beundra

Skytteforum - nyrakad

Du kan lösa licens för kommande år från och med nu i veckan. Jag tycker inte man ska vara för utseendefixerad när det gäller pistolkolvar, vi har bössorna för att träffa rätt med, inte för att beundra Det är världens 4: Ett nyval till ungdomsrådet gjordes också, några avgick och några nya tillkom och roller byttes. En pistol för mig är inte mer vapen än en kniv är för en kock, så förhoppningsvis inte alls.