1920-talet

   svt nyheter 1 Comments

1920-talet

inspirerad av tid ook är inspirerad av tid ok är inspirerad av tidlö k är inspirerad av tidlös k är inspirerad av tidlös är inspirerad av tidlös r inspirerad av tidlös inspirerad av tidlös nspirerad av tidlös pirerad av tidlös pirerad av tidlös irerad av tidlös erad av tidlös erad av tidlös rad av tidlös art deco från det vilda talet. art. Häng med och inspireras till en fest med The Great Gatsby-tema! Vi tittar lite närmare på talsfilmerna The Great Gatsby, Some like it hot, Al Capone, Midnight in Paris och Downton Abbey. Kläderna. Catherine Martin and Miuccia Prada skapade de fantastiska kläderna till the Great Gatsby (med premiär. Intresse för den egna nationen och dess historia ledde på talet till en ny retrotrend. Man blickade tillbaka på talet, som i sin tur hade tittat på antikens former. Hus från denna tid kan därför ha detaljer som ser ut som på antika tempel. Fint hantverk och omsorg i alla detaljer kännetecknar den här tiden. Filmindustrin. 1920-talet

1920-talet - som bor

Din webbläsare har inte stöd för uppspelning av ljud. Färgen på skuggan skulle vara brun för dagsbruk och blå, grön eller turkos för kvällsbruk. Ta ut svängarna ordentligt. Det är ett Interreg-projekt som syftar till att utveckla kulturmiljöer i Nordens Gröna Bälte genom förmedling av kunskap och information om byggnadskultur. Den här webbplatsen har utvecklats av projektet Husnyckeln. Sverige var en stormakt inom filmen med Mauritz Stillers och Victor Sjöströms filmer som än i dag försvarar sin plats.

1920-talet Video

xoxma.info

1920-talet - behver man

Trots tidens strömningar stretar vanligt folk på i sitt armod men en förändring är på gång Louise Brooks, Clara Bow, Mary Pickford och Pola Negri var den tidens modeikoner. Ögonfransböjaren dök upp på talet och ögontusch och ögonpomada, den tidens mascara, var varken speciellt accepterat eller vidare hälsosamt att använda. Planet var ombyggt och hade varit Beställ vårt nyhetsbrev Gratis nyhetsbrev från Världens Historia. Lyssna på tidsålderns musik.